Skip to main content

Totaalinrichting voor een nieuwe keuken


De verouderde keuken in deze woning moest onder handen genomen worden. Een leuke uitdaging voor Thijs Interieur om deze om te toveren in een hippe, moderne en hedendaagse ruimte. In de keuken werd er geopteerd voor eiken fineer fronten. Om maximale strakheid te bekomen werd er gewerkt met elektronische lades en koelkast, zodat de keuken volledig greeploos is. Foto’s, boodschappenlijstjes en tekeningen krijgen voortaan hun bestemming op het magnetisch krijtbord, waar de kinderen zich volledig op kunnen uitleven! 

In de eetruimte vinden we een ruime kastenwand terug. Deze vormt een afscheidingswand tussen bureau en eetruimte met een geïntegreerde doorkijknis. De fronten werden uitgevoerd in traceless laminaat, dus anti-fingerprint. In dezelfde kastenwand werd een stalen glazen deur naar de hal verwerkt. De kastenwand werd doorgetrokken naar de hal als aaneensluitend meubel, dewelke daar als vestiaire dient.

Het was een totaalproject gaande van keuken tot vloer en gyprocwerken. In deze gloednieuwe keuken zal voortaan graag gekookt en vertoefd worden. Aan de grote eiken eettafel is gezelligheid alvast troef!

Het ontwerp en de uitvoering ervan gebeurde in samenwerking met Studio Morango.

Op zoek naar een mooie afwerking van uw woning?

Bij Thijs interieurbouw kan u terecht voor alle binnen schrijnwerk. Wil je graag een nieuwe kast, bureau, dressing,…? Dan kan u bij ons terecht. Wij verkiezen een persoonlijke aanpak, waardoor er een gevoel van vertrouwen gecreëerd wordt. Wij luisteren naar uw wensen en zetten dit om in een mooi resultaat waardoor uw interieur een unieke toets krijgt.
Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak of voor een offerte-aanvraag.