Skip to main content

Een bibliotheekkast in Opglabbeek


Een bibliotheek moet een warm gevoel uitstralen en uiteraard veel opbergruimte hebben. Een moeilijke combinatie want een open kast kan er snel rommelig uit zien. Om af te stappen van een typische bibliotheekkast, hebben we gekozen voor een deels open en een deels gesloten kast en hebben we de leggers op verschillende niveaus gehangen. Door met eik te werken hebben we een aangename en warme sfeer gecreëerd zodat de klant volledig tot rust kan komen bij het lezen van een boek.

Verder werd het huis ook voorzien van houten deuren en ook de slaapkamer werd in een nieuw jasje gestoken. Een mooi project voor onze schrijnwerkerij met veel uitdagingen onder één dak.

Detail-bibliotheek
Schrijnwerker-boekenkast
bibiliotheek-eik
boekenkast-op-maat
boekenkast
deuren-op-maat
euken-deuren
maatwerk-deuren
maatwerk-kasten

Op zoek naar een mooie afwerking van uw woning?

Bij Thijs interieurbouw kan u terecht voor alle binnen schrijnwerk. Wil je graag een nieuwe kast, bureau, dressing,…? Dan kan u bij ons terecht. Wij verkiezen een persoonlijke aanpak, waardoor er een gevoel van vertrouwen gecreëerd wordt. Wij luisteren naar uw wensen en zetten dit om in een mooi resultaat waardoor uw interieur een unieke toets krijgt.
Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak of voor een offerte-aanvraag.