Skip to main content

Wie zijn we?


Al meer dan 30 jaar vakmanschap
Schrijnwerkerij Thijs interieurbouw heeft al meer dan 30 jaar ervaring in schrijnwerkerij en interieurbouw. Wij bieden onze klanten een uitgebreide en volledige service aan en garanderen hoogwaardige materialen en afwerking.

Ontwerpen op maat van je identiteit
Schrijnwerkerij Thijs interieurbouw helpt je graag verder met het realiseren van je ideeën. Om een goed idee te krijgen van jouw precieze wensen, zitten we eerst samen voor een kennismaking. We komen ter plaatse kijken, meten de ruimte(s) op en noteren je verwachtingen en budget.

Na de kennismaking gaan we aan de slag met het creatieve gedeelte. Onze ontwerper zet het plan van je ruimte om in een 3D tekening en toetst samen met je af welke materialen er gebruikt worden. Met de gekozen materialen en de nodige technieken voor de uitvoering, komen we op een geschatte kost voor de uitvoering. Hierbij houden we uiteraard steeds rekening met het vooraf besproken budget.

Schrijnwerker Zonhoven

Op zoek naar een mooie afwerking van uw woning?

Bij Thijs interieurbouw kan u terecht voor alle binnen schrijnwerk. Wil je graag een nieuwe kast, bureau, dressing,…? Dan kan u bij ons terecht. Wij verkiezen een persoonlijke aanpak, waardoor er een gevoel van vertrouwen gecreëerd wordt. Wij luisteren naar uw wensen en zetten dit om in een mooi resultaat waardoor uw interieur een unieke toets krijgt.
Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak of voor een offerte-aanvraag.