Skip to main content

Uitbreiding kinderschoenenwinkel


Deze kinderschoenenwinkel in Zonhoven wilde het interieur van de winkel volledig vernieuwen. In opdracht van interieurarchitect Langendries-Nivelle en eigenaar werd het hele houtwerk onder handen genomen door Thijs interieur. De inrichting werd in een Zweedse tijdloze stijl uitgevoerd, met een leuke kleurencombinatie van wit, zwart en hout.

Er werd veel aandacht geschonken aan open kasten en andere leuke manieren om schoenen uit te stallen, zoals nissen en wandblokken. De wandkasten werden voorzien van Dibond leggers die op verschillende hoogtes geplaatst kunnen worden. Om de etalage op een originele manier aan te kleden werd gewerkt met ronde schijven waar de verkoopproducten op geplaatst kunnen worden.

Bij de balie krijg je een echt wauw-effect. Deze staat centraal in de winkel en werd uitgevoerd in Zweedse stijl met wit, hout en indirect licht. De stalen trap werd afgewerkt met houten inlegtreden en eiken latjes die een platform vormen onderaan de trap. Ook enkele meubelstukken werden door onze schrijnwerkerij gemaakt, zoals bijvoorbeeld de zitpoefs (exclusief de bekleding) en het nostalgisch treintje.

Op zoek naar een mooie afwerking van uw woning?

Bij Thijs interieurbouw kan u terecht voor alle binnen schrijnwerk. Wil je graag een nieuwe kast, bureau, dressing,…? Dan kan u bij ons terecht. Wij verkiezen een persoonlijke aanpak, waardoor er een gevoel van vertrouwen gecreëerd wordt. Wij luisteren naar uw wensen en zetten dit om in een mooi resultaat waardoor uw interieur een unieke toets krijgt.
Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak of voor een offerte-aanvraag.