Skip to main content

Totaalconcept : nieuwbouw woning


In deze woning mochten we al het binnen schrijnwerk uitvoeren volgens een ontwerp van Langendries-Nivelle. Het doel was een moderne stijl te combineren met een warm gevoel van houtstructuren in de gehele woning. Het merendeel van het houtwerk werd uitgevoerd in Amerikaanse notelaar, dit is een kwaliteitsvol hardhout met een luxe uitstraling. Op de benedenverdieping hebben we gewerkt met een houten ‘blok’ die centraal staat en waar de leefruimtes zich rond situeren. De bureau, eetkamer en zithoek werden voorzien van op maat gemaakte inbouwkasten en wandkasten in variërende ontwerpen. Een afwisseling van hoogglans en notelaar werd gebruikt om de keukenkasten, lades en het kookeiland te maken. De notelaar trap vanuit de keuken leidt ons naar de bovenverdieping.

Op de bovenverdieping werden de slaapkamer, dressing en badkamer onder handen genomen. De slaapkamer werd voorzien van nachtkastjes en van een wand met ingewerkte TV. Achter deze wand bevindt zich de ruime en praktische dressing met kwalitatief maatwerk. In de badkamer komt alweer het notelaar hout terug in het badkamermeubilair en de omkasting van het ligbad.

Al het houtwerk in deze woning was maatwerk uitgevoerd door Thijs Interieur, een leuke uitdaging met een geslaagd resultaat.

Op zoek naar een mooie afwerking van uw woning?

Bij Thijs interieurbouw kan u terecht voor alle binnen schrijnwerk. Wil je graag een nieuwe kast, bureau, dressing,…? Dan kan u bij ons terecht. Wij verkiezen een persoonlijke aanpak, waardoor er een gevoel van vertrouwen gecreëerd wordt. Wij luisteren naar uw wensen en zetten dit om in een mooi resultaat waardoor uw interieur een unieke toets krijgt.
Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak of voor een offerte-aanvraag.