Skip to main content

Woninginrichting


Deze woning had nood aan een opknapbeurt. Voornamelijk de retro keuken met natuurlijke elementen en organische vorm springt in het oog. Het keukeneiland werd afgewerkt met Thermowood es latjes, functionele kasten en elektronische lades. Het verlaagd plafond in MDF met ingebouwde lichtspots en dampkap kreeg dezelfde vorm als het kookeiland.

De open leefruimtes worden gebroken door een doorkijkwand van houten balken, waardoor er een gezellige sfeer gecreëerd wordt. Deze balken zijn gemaakt uit Thermowood es, met een hoge stabiliteit en duurzaamheid. In de zithoek werd een strak TV meubel voorzien met houten kasten in een witte kader.

In de bureau loopt de tafel uit in een boekenkast, een originele manier om een bureauruimte compact in te richten. De wand met schuifdeur werd gemaakt met magnetisch laminaat, ideaal om iets op te hangen of om met krijt aan de slag te gaan.

Het kwalitatief maatwerk resulteerde in een moderne woning met natuurlijke elementen, hetgeen gezelligheid uitstraalt. Een mooi huis om in thuis te komen!

Een ontwerp aan de hand van Studio Morango.

Op zoek naar een mooie afwerking van uw woning?

Bij Thijs interieurbouw kan u terecht voor alle binnen schrijnwerk. Wil je graag een nieuwe kast, bureau, dressing,…? Dan kan u bij ons terecht. Wij verkiezen een persoonlijke aanpak, waardoor er een gevoel van vertrouwen gecreëerd wordt. Wij luisteren naar uw wensen en zetten dit om in een mooi resultaat waardoor uw interieur een unieke toets krijgt.
Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak of voor een offerte-aanvraag.