Skip to main content

Van oude zolder naar trendy bureau


Onder het dak van deze woning bevindt zich een ruime functionele zolderkamer. Maar deze verdiende wel een grondige opknapbeurt om een nieuwe invulling te krijgen, namelijk een trendy bureau.

De oorspronkelijke balkenstructuur was nog intact en werd behouden. Qua vloerbedekking is parket een ideale keuze om harmonie en gezelligheid te creëren. Om geen plaats verloren te laten gaan werden er rondom inbouwkasten voorzien. Zo worden alle ruimtes optimaal benut. Als extra touch werden de kastenwanden afgewerkt met zwarte nissen, wat een esthetische meerwaarde geeft.

De combinatie van hout, witte muren en indirecte verlichting geeft een warme en gezellige indruk. Deze hippe bureau is voortaan een ideale plaats om zich even af te zonderen, voor zowel werk als ontspanning.

Dit ontwerp werd verwezenlijkt in samenwerking met Studio Morango.

Op zoek naar een mooie afwerking van uw woning?

Bij Thijs interieurbouw kan u terecht voor alle binnen schrijnwerk. Wil je graag een nieuwe kast, bureau, dressing,…? Dan kan u bij ons terecht. Wij verkiezen een persoonlijke aanpak, waardoor er een gevoel van vertrouwen gecreëerd wordt. Wij luisteren naar uw wensen en zetten dit om in een mooi resultaat waardoor uw interieur een unieke toets krijgt.
Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak of voor een offerte-aanvraag.