Skip to main content

Oude zolder wordt omgetoverd naar extra slaapkamer


Deze oude zolder werd omgetoverd in een luxe slaapkamer met badkamer. Bij deze totaalrenovatie wilden we het authentieke van de zolder bewaren en aldus de balkenstructuur behouden. Uiteraard dienden de balken wel opgeknapt te worden en sommigen zelfs vervangen te worden. Om het warme gevoel van hout door te trekken werd geopteerd voor een parket vloer.

Via de massief eiken trap en houten schuifdeur met retro industrieel schuifdeurbeslag betreedt men de vernieuwde zolder. De sanitaire ruimte grenst rechtstreeks aan de slaapkamer. Hier werd een douche en een spoelbak in Corian voorzien voor een luxe uitstraling. Verloren ruimtes onder het dak werden opgevuld met inbouwkasten en via een Velux dakraam trekken we meer natuurlijk licht naar binnen. Bij de verfwerken werd gekozen voor een witte kleur met een groen-grijze accentmuur in Stuc Deco.

In deze opgeknapte zolder wanen de eigenaars zich voortaan in een luxe hotelkamer, een ideale plek om tot rust te komen en te genieten van een goede nachtrust.

Dit project werd verwezenlijkt in samenwerking met Studio Morango.

Op zoek naar een mooie afwerking van uw woning?

Bij Thijs interieurbouw kan u terecht voor alle binnen schrijnwerk. Wil je graag een nieuwe kast, bureau, dressing,…? Dan kan u bij ons terecht. Wij verkiezen een persoonlijke aanpak, waardoor er een gevoel van vertrouwen gecreëerd wordt. Wij luisteren naar uw wensen en zetten dit om in een mooi resultaat waardoor uw interieur een unieke toets krijgt.
Contacteer ons vrijblijvend voor een afspraak of voor een offerte-aanvraag.